Zsuzsi & Tomi esküvője a Hármashatár-hegyen

Zsuzsi & Tomi esküvője a Hármashatár-hegyen

Ha valami nem úgy történik, ahogy eltervezted, akkor majd megtörténik úgy, ahogy nem is gondolnád…

Zsuzsit és Tomit egy helyszínbejárás során ismertem meg, ahol én is jelen voltam, mint „kiállító” (az akkor készült rajzot egyébként a mai napig nagyon szeretem, ha van egy kis időtök megkereshetitek a portfólió oldalon).

Az esküvőjük ezután sajnos nem sokkal el is halasztódott, de Zsuzsi úgy gondolta, karácsonyra mindenképp szeretné meglepni Tomit és a családot valami cukisággal: így elkészülhetett egy közel sem szokványos karácsonyi pizsis kép a kutyusukkal, Otis-szal kiegészülve. (Ezt a képet pedig itt nézhetitek meg: www.szollosianna.hu)

Bevallom, ebben az időszakban olyannyira kiszámíthatatlannak éreztem mindent, hogy titkon úgy gondoltam, ebből bizony már nem is lesz semmi, de ahogy telt-múlt az idő… egyszercsak üzenetem érkezett:

„Megvan az új dátum, szabad vagy még?”

Mintha csak nekik találták volna ki azt a napot…:)

Zsuzsiék – mint utólag kiderült – nagyon szeretnek játszani és bolondozni, de nem csak ők, hanem a család és a barátok is:D ezért ők ketten és Viki, a ceremóniamester egészen elképesztő és mozgalmas programot állítottak össze a vendégek számára.

Különböző feladatok és kvíz várta a násznépet, és bizonyosan írhatom, hogy mindenki imádta őket.

A feladat része volt egy ‘pontgyűjtő tombola‘ (ezt láthatjátok a képen), amelyre pecséteket kellett gyűjteni: minden teljesített feladat után Vikinél lehetett jelentkezni, és ha sikerült mind az 5-öt megszerezni, akkor a kártyát eltehették emlékbe és helyette kaptak egy tombolaszelvényt. Az este folyamán pedig lehetett izgulni az ajándékok miatt, amelyet Zsuzsiék állítottak össze… 🙂

#TOMBOLA

Az ötlet onnan jött, hogy Otis amellett, hogy zseniális karakter:D mérhetetlenül tehetséges, rengeteg trükköt tud (hála Zsuzsinak) és amikor a karácsonyi képet rajzoltam, akadt a fotók között olyan, amelyen csokornyakkendőt is viselt:D és bumm!
Szóval arra gondoltam, Otis-t használom központi elemként valamint a menyasszonyi csokrot:)
Így lett a „feladat” az, hogy segítsenek Otisnak összegyűjteni a hiányzó virágokat. A pecséteknek szánt részt pedig virágokra cseréltem a hagyományos kör alak helyett.

A #VENDÉGKÖNYV

Alapjául a FEL! című animációs film egyik ikonikus jelenete szolgált. Mások számára is ennyire inspiráló a történet, rengeteg megfogalmazásban létezik már ezzel kapcsolatban kreatív esküvői vendégkönyv, én is csupán csak annyit tettem, hogy egy picit rájuk szabtam:)

Az egyik legszórakoztatóbb násznép volt az övék, akiket valaha rajzolhattam. Rengeteget nevettem és nagyon örülök, hogy a részese lehettem ennek a valóban fergeteges estének:) Zsuzsi mamáját pedig látnotok kellett volna:) annyira tündér:)

Nagyon örülök, hogy részese lehettem ennek az oltári bulinak

Az esküvő helyszínéül a világ tetején, a Hármashatárhegyen lévő EVENTSHILL szolgált.

A ceremóniamester, szertartásvezető és az est kézbentartója JALOVECZKY VIKI CILINDERESEK

A fantasztikus fotókat és a videót Adri és Gábor készítette AUDREY PHOTOGRAPHY & FILM

Csokor és dekoráció: WEDDING WONDERLAND

 Az istenkirály tracklistet a rajzoláshoz pedig BOGNÁR SZULTÁN intézte (I-MÁD-TAM!)

 

Anna & Viktor esküvői vendégkönyve

Anna & Viktor esküvői vendégkönyve

Óriási elismerésnek élem meg, amikor ugyanarra a dátumra több megkeresés is érkezik.

Ám pillanatok alatt fordul át a dolog valami fura szomorúságba, mert tudom, hogy nem lehetek ott mindegyiken és választanom kell.

Sajnos így történt ez most is. De még nem döntöttem el, hogy érdemes-e szomorkodnom miatta vagy sem… 🙂

Eredetileg azért kerestek meg, hogy rajzoljak a násznépnek a nagy napon, azonban egy másik pár gyorsabb volt náluk (erről a lakodalomról ITT olvashattok részletesebben) így az ő esküvőjükhöz nem lehettem ott. Vagy talán mégis?

Van egy szenzációs esküvőszervező, aki olyan kifinomult érzékenységgel tervezi és valósítja meg a párok leghőbb vágyait, hogy az már művészet. Mindenben a párhoz leginkább illő megoldást keresi és nem nyugszik, míg nem a legmagasabb minőségben nyújta azt.

Imádom, róla még később mindenféleképpen írok majd, mert megérdemli.

Emese – ő az esküvőszervező – kapcsolt össze Annával és Viktorral.

ANNAVIKTOR vendegkonyv eskuvonrajzolo szollosi anna 3 - Meseportré esküvőre | Esküvői program | #ESKÜVŐNRAJZOLÓ

Különleges vendégkönyvet álmodtak meg: ehhez készítettem nekik egy digitális meseportrét, amelyből vászonképet csináltattak, így a vendégeik erre írhatták fel a nevüket és a jó kívánságaikat. Anna szerette volna ha a rajzon az esküvői ruhájukban örökíteném meg őket, így elküldte a ruhapróba során készített képeket, én pedig elkezdtem a firkálást. Néhány apróság kellett még a képre: a csokor, egy fátyol és némi fény és már készen is volt.

Ugyan már, dehogy csak ‘ennyi’:D

Annáék kaptak két tervet mielőtt nekiugrottam volna a kép kidolgozásának, hogy kiválaszthassák a rájuk legjellemzőbbet.

Ezek a skiccek (vázlatok) rendszerint egyáltalán nem tükrözik a végeredményt, csupán ahhoz adnak némi segítséget, hogy könnyebben el tudd képzelni mi hova és mekkorába kerül majd. íme a két terv:

Te ez alapján a kép alapján mit gondolnál?

Vajon el tudnád képzelni, milyen lesz végül a meseportré?

Nem egyszerű a másik fejével gondolkodni, belelátni a gondolataiba, vagy átérezni az elképzeléseit, de kellő nyitottsággal csodálatos dolgok születhetnek. Hatalmas szerencse, hogy Anna és Viktor bíztak bennem és ezek után is úgy gondolták, hogy érdemes kivárni míg elkészülök.

Természetesen minden ellenőrző körben igyekeztem elrejteni Anna menyasszonyi ruháját, hogy Viktorral együtt is megnézhesse a különböző fázisokat, és változtathasson rajta ő is amennyiben szükséges (elvégre ő is rajta van a képen:) Hálás vagyok, amiért ekkora szabadságot kaptam tőlük a kép megalkotásához, és végül csak néhány apróságon kellett változtatnom, hogy tökéletes legyen. Úgy vélem olyan grafikát kaptak kézhez, amelyet elképzeltek, és örömmel tesznek ki majd közös otthonukba.

Esküvőszervezőjük Józsa-Dézsi Emese | MSE Weddings 

Helyszín a varázslatosan szép PiciSzívem (Badacsonyörs)

Mesés fotók Simon Kornél | CLICKBYSIMON

A felvételeket az esküvőről Farkass Ábel készítette| art_of_abel

Ezt a csodás képet az átadás pillanatáról pedig Simon Kornél készítette | CLICKBYSIMON.
Hálásan köszönöm!

Képet készített CLICKBYSIMON
Anna & Viktor esküvői kreatív vendégkönyve használat közben